top of page
Pause for Thomas Renate og .jpg

Velkommen til Oslo Buddhistsenter

Her kan du lese litt om hvordan du kan få en smakebit av hva mindfulness eller meditasjon kan være og hva vi ellers holder på med ved Oslo Buddhistsenter.

Når folk kommer innom første gang er det ofte på de åpne drop-in meditasjonene eller lørdag ettermiddag. Du kommer, tar av deg på bena og kan velge mellom å sitte på puter og matter på gulvet eller i en stol. Deretter blir du ledet gjennom en meditasjon på 30-40 minutter. Etterpå vil det som regel være litt tid til å stille spørsmål eller snakke med andre som også stikker innom. På lørdager har vi mer tid og det blir god stemning rundt kaffen etter meditasjon. Da vil en dedikert buddhist ofte også ta opp et eller annet tema og snakke om det fra et buddhistisk perspektiv. 

 

Hvem som helst kan komme og det spiller ingen rolle om du praktiserer en annen religion eller har et annet livssyn.
 

Hvor: Inngang fra hjørnet Helgesens gate og Markveien.

 

Når: For tiden tilbyr vi drop-in meditasjoner

  • tirsdag morgen kl 7.00

  • tirsdag morgen kl 8.00

  • onsdag kveld kl 19.30

  • torsdag lunsj kl 11.30

  • lørdag formiddag kl 12.00.

Tilbudet endrer seg av og til så sjekk forsiden eller Facebook.

 

Penger: Du betaler så mye eller lite du vil. Du trenger ikke ta med deg noe, men det lønner seg å komme i ledige komfortable klær.

Hvis du vil lære mer kan du melde deg på de forskjellige kursene vi holder på torsdagskveldene og noen ganger i helgene. I begynnelsen av året har vi som regel et introduksjonskurs for nybegynnere. Resten av året holder vi kurs med forskjellige tema. Du kan delta på disse selv om du ikke har gått et introduksjonskurs - med mindre noe annet er skrevet i beskrivelsen.

Du er også hjertelig velkommen til å bli med på de forskjellige retrettene vi arrangerer. De fleste går over en helg og noen ganger varer de i 7-10 dagers. Du finner dem i listen over aktiviteter. På de lengre retrettene forventer vi at du har gått et introduksjonskurs og har meditert jevnlig i en viss periode - enten hos oss eller i en annen tradisjon. Du kan høre på forelesninger om alle mulige aspekter av buddhisme her.

Vi gleder oss til å treffe deg.

Tilbake til forsiden

Her kan du lese mer om det vi tenker og det vi gjør.

IMG_2640.jpg
Ravnereiret05 052.jpg
Gay parade 2016.jpg

Indre ro, kjærlighet og innsikt

Hjelpe alle levende vesener

bottom of page