top of page

fre. 04. okt.

|

Roa

Verdibasert glede - retrett på Skogly

Ønsker du å finne vei til dypere, verdibasert glede?

Verdibasert glede - retrett på Skogly
Verdibasert glede - retrett på Skogly

Tid og sted

04. okt. 2024, 18:00 – 06. okt. 2024, 15:00

Roa, Oppdalslinna 751, 2740 Roa, Norge

Om arrangementet

Abyāsekasukhaṁ paṭisaṁvedeti- verdibasert glede

Buddhas lære er en vei til dypere, verdibasert glede! For å øke denne gleden trenger vi å være bevisst på hva vi verdsetter - hva våre egne verdier er, slik at vi kan virkeliggjøre dem. På denne retretten ønsker vi å utforske dette gjennom samtaler og øvelser, i tett kontakt med naturen.

 

Én buddhistisk verdi er empati-  medfølelse og forståelse for andre. De fleste mennesker og andre vesener har helt andre livsbetingelser og verdier enn oss, enten de henger på en kneipe på Løkka, eller bor i et råtnende tre i skogen. Hvordan kan vi lage broer til andre slik at vi kan møte dem der de er, med raushet eller i hvert fall ikke aversjon?

Helgeretretten vil være en blanding av meditasjon, refleksjon, øvelser, ritualer, samarbeid og latter - og selvfølgelig stillhet. Retretten egner seg for deg som har gått et introduksjonskurs i buddhisme, hos oss eller andre, og ledes av Gunaketu Kjønstad og Anna Trede

Vi har plass til 8 deltakere og det er enkel standard med utedo og innlagt vann med vask. Du deler rom med andre. Vi lager god veganske mat til hverandre og jobber sammen om praktiske oppgaver.

Hvordan komme dit? Det går tog til Roa stasjon hvor du kan bli hentet. Hvis du kjører bil ta Rv4 mot Gjøvik til Roa, så østover mot Gardermoen til Oppdalslinna 751, Roa. Det tar ca 1 time med tog eller bil.

Påmelding innen 20.9.24 ved å kjøpe billett; et ikke-refunderbart depositum på kr 200. 

Pris kr 1550/1000 lønnet/student-lav inntekt. Ta kontakt hvis du ønsker en annen pris. Betal resten med Vipps #10874, underkategori Retretter eller til bankkonto 1254.05.10421 i Cultura bank (merk 'retrett') innen retretten starter 🙂 Hvis du betaler alt uten billett her, send epost til oslobuddhistsenter@gmail.com som påmelding.

Billetter

  • Billett,

    Ikke-refunderbart depositum

    kr 200,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page