top of page

tor. 30. nov.

|

Grünerløkka

Tilstede i livet?

Er du fullt og helt tilstede i livet? I øyeblikkene? I møte med deg selv og andre?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Tilstede i livet?
Tilstede i livet?

Tid og sted

30. nov. 2023, 18:00 – 20:30

Grünerløkka, Helgesens gate 10, 0553 Oslo, Norge

Om arrangementet

Vi tilbyr et 8 ukers fordypningskurs i meditasjon basert på Satipatthana sutta, en sentral buddhistisk tekst om oppmerksomhet på direkte erfaring i fire trinn.

Det blir et praktisk kurs med ledet meditasjon, nysgjerrighet, lekenhet, refleksjoner og oppmerksomhet. Vi vil utforske hvordan vi kan bli mer bevisst hvordan ulike opplevelser erfares i kropp og sinn. Ved å være tilstede i din direkte erfaring, her og nå, kan du lære å akseptere det som er i øyeblikket, og det gjør det lettere å være med det som oppstår i livet, av både gleder og utfordringer. Denne aksepten vil over tid lede til mer tilfredshet og frihet fra reaktivitet og begjær etter noe annet enn det du opplever akkurat nå.

Kurset egner seg for deg som har en regelmessig meditasjonspraksis og ønsker å fordype deg i meditasjon og tilstedeværelse i fellesskap med andre. Du vil få tilgang til utdrag av tekster på norsk, ledede meditasjoner (de fleste på engelsk) og ark med forslag til dagboknotater for din utforskning mellom kurskveldene. Det blir deling av erfaring og hvordan jobbe videre i meditasjonen hver kveld.

Påmelding innen 9.10.23. Pris: kr 1600/ 900 inntekt/lav inntekt. Ta kontakt hvis du ønsker en annen pris.

Billetter

 • Billett

  Fra kr 900,00 til kr 1 600,00
  Salget ble avsluttet
  • kr 1 600,00
  • kr 900,00

  Total

  kr 0,00

  Dele dette arrangementet

  bottom of page