top of page

fre. 23. aug.

|

Roa

Stille meditasjonsretrett på Skogly

Bli med oss til skogen ved vannet hvor vi kan være stille og fordype oss i meditasjon og tilstedeværelse sammen

Stille meditasjonsretrett på Skogly
Stille meditasjonsretrett på Skogly

Tid og sted

23. aug. 2024, 18:00 – 25. aug. 2024, 15:00

Roa, Oppdalslinna 751, 2740 Roa, Norge

Om arrangementet

Er hverdagen fyllt av for mange aktiviteter? Skulle du ønske deg mer stillhet, ro og tilstedeværelse?

Da kan det være nyttig og deilig med en helgeretrett.

Aryanayaka og Muditadevi vil lede en stille helg med meditasjon og ritualer. Hensikten er å utforske hvordan sinnet kan oppleves i vakre og rolige omgivelser når vi møter det med vennlig nysgjerrighet på hva som faktisk oppleves, og hva som skjer når du snakker mindre. Vi er sammen og for det meste i stillhet. Høres det interessant ut?

Velkommen til en helg i vakre omgivelser på Skogly, vårt lille retrettsenter på Hadeland. Retretten passer for deg som har en regelmessig meditasjonspraksis og ønsker å gå dypere i den. Vi tilbyr samtaler om praksis for de som ønsker det.

Vi har plass til 8 deltakere og det er enkel standard med utedo og innlagt vann med vask. Du deler rom med andre. Vi lager god veganske mat til hverandre og jobber sammen om praktiske oppgaver.

Hvordan komme dit? Det går tog til Roa stasjon hvor du kan bli hentet. Hvis du kjører bil ta Rv4 mot Gjøvik til Roa, så østover mot Gardermoen til Oppdalslinna 751, Roa. Det tar ca 1 time med tog eller bil.

Påmelding innen 15.8.24 ved å kjøpe billett; et ikke-refunderbart depositum på kr 200. 

Pris kr 1550/1000 lønnet/student-lav inntekt. Ta kontakt hvis du ønsker en annen pris. Betal resten med Vipps #10874, underkategori Retretter eller til bankkonto 1254.05.10421 i Cultura bank (merk 'retrett') innen retretten starter 🙂 Hvis du betaler alt uten billett her, send epost til oslobuddhistsenter@gmail.com som påmelding.

Billetter

  • Ikke-refunderbart depositum

    kr 200,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page