top of page

fre. 06. sep.

|

Strömstad

Sangharetrett på Gullnäsgården om kommunikasjon

Kommunikasjon - en bro til fellesskap eller et stengsel?

Sangharetrett på Gullnäsgården om kommunikasjon
Sangharetrett på Gullnäsgården om kommunikasjon

Tid og sted

06. sep. 2024, 18:30 – 08. sep. 2024, 16:00

Strömstad, Gullnäsgården 1, 452 96 Strömstad, Sverige

Om arrangementet

Vi inviterer til Sangharetrett på vakre Gullnäsgården utenfor Strömstad for å utforske kommunikasjon. Hvordan vi søker å snakke sant, vennlig, nyttig og harmoniskapende - eller ikke, påvirker fellesskapet. Selv med de beste intensjoner er ikke dette alltid så lett. Vi vil se på hvordan bevissthet om hva du og andre trenger for å leve godt kan bidra til kontakt og øke muligheten for å bli hørt. Vi vil trene på å lytte til hverandre, også selv om du ikke er enig i hva som blir sagt, og gi den andre din oppmerksomhet og interesse. Hvordan få til god flyt i samtalen selv når du/andre har tendens til å ta over samtalen?

Det blir en blanding av samtale om tema og utforsking gjennom øvelser. Helgen vil inneholde morgenmeditasjon, lage god mat til hverandre, ritualer og tid til å gå tur og være ute, ta badstue og kanskje en dukkert.

Vi setter ikke opp minibuss, og vil be de som kjører ta med andre. Det er også mulig å ta buss til Stömstad, sjekk her: https://www.flixbus.no/ og bli hentet ved avkjøring fra E6.

Påmelding innen 23.8.24 ved å kjøpe billett her og betale ikke-refunderbart depositum. Vi ønsker at du betaler depositum her slikt at du kommer på vår epost liste.

Pris: kr 2.300/1.650 inntekt/lav inntekt-student. Vi ønsker at du betaler depositum her slikt at du kommer på epost liste. Resten av beløpet (og trekk fra depositum kr 200) betales til Oslo Buddhistsenters konto 1254.05.10421, eller bruke Vipps: #10874, underkategori Retretter, eller Paypal til post@oslobuddhistsenter og merk betaling “Gullnäsgården 2024.” Hvis du har betalt alt på vipps, send epost til post@oslobuddhistsenter.no med navn og hva du har betalt for, for å få informasjon nærmere retretten.

Billetter

  • Billett

    Ikke-refunderbart depositum

    kr 200,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page