top of page

lør. 19. aug.

|

Grünerløkka

Hvordan anvende Buddhas lære i møte med avhengighet?

Kom og møt Paramabandhu som har lang fartstid i Triratna

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hvordan anvende Buddhas lære i møte med avhengighet?
Hvordan anvende Buddhas lære i møte med avhengighet?

Tid og sted

19. aug. 2023, 14:00 – 16:00

Grünerløkka, Helgesens gate 10, 0553 Oslo, Norge

Om arrangementet

Vi er så heldige å ha Paramabandhu på besøk fra London denne lørdagen.

Paramabandhu har jobbet med avhengighetspsykiatri og samtale med Āryanāyaka om bl.a. hvordan man kan anvende Buddhas lære i møte med avhengighet, og Paramabandhus egenutviklede ‘Kindness Behaviour Training’ (KBT).

Åpen lørdag begynner som normalt kl. 11.30, med meditasjon kl. 12.00 og suppe og prat mellom 13-14.00. Arrangementet med Paramabandhu begynner kl. 14.00. 

Det blir mulighet til å stille Paramabandhu spørsmål etter samtalen med Āryanāyaka.

Paramabandhu ble ordinert inn i Triratna Buddhistorden i 1990 og har bodd og undervist ved London Buddhistsenter i over 20 år. Han er klinisk direktør for Breathing Space, helse- og velvære-fløyen av London Buddhistsenter , som underviser i mindfulness-meditasjon for depresjon, avhengighet og for omsorgspersoner. Han har utviklet ‘Kindness Behaviour Training’ (KBT) for å komplettere mindfulness-kursene på 'Breathing Space'. Han har også skrevet flere bøker, bl.a. ‘Practical Buddhism: Mindfulness and Skilful Living in the Modern Era’ (2013) og ‘Eight Step Recovery: Using the Buddha's Teachings to Overcome Addiction’ (2014).

Paramabandhu, som nå er pensjonert, var i mange år konsulentpsykiater med spesialisering i avhengighetspsykiatri. Han studerte medisin ved 'Cambridge University' og 'University College London'. Han har vært medlem av 'Royal College of Psychiatrists' og var en periode leder av ‘Colleges Spirituality and Psychiatry Special Interest Group’. Han har også utdannet seg og jobbet som ‘Core Process Psychotherapist’.

Billetter

  • Billett

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page