top of page

fre. 25. aug.

|

Roa

Fra tankekjør til oppmerksomt nærvær – retrett på Skogly

Vil du erfare hvordan sinnet og kroppen kjennes med mer ro og mindre tankekjør?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fra tankekjør til oppmerksomt nærvær – retrett på Skogly
Fra tankekjør til oppmerksomt nærvær – retrett på Skogly

Tid og sted

25. aug. 2023, 18:00 – 27. aug. 2023, 15:00

Roa, Oppdalslinna, 2740 Roa, Norge

Om arrangementet

Opplever du noen ganger at tankene kjører avgårde med deg? – som om de lever sitt eget liv, ofte i stor fart? Ønsker du deg en flyt av nærvær – slik at du kan være med det som er her og nå? Og at du til og med kan være tilfreds med livet slik det er nå?

Aryanayaka og Muditadevi vil ta med erfaringer fra retretter i sommer med Vajradevi, Vessantara og Vijayamala. Hensikten er å utforske hvordan vi kan få apekatten - som sinnet noen ganger sammenlignes med - til å endre seg fra en frenetisk søken etter den beste frukten i treet, tar en bit og finner en enda bedre, til en flytende surfing i den blå himmelen - som oppmerksomt nærvær ofte sammenlignes med. En tilstedeværelse med alt som beveger seg i sinnet uten å bli fanget av det, med åpent hjerte og vennlig aksept. Høres det interessant ut for deg?

Vi utforsker dette gjennom meditasjon, refleksjon, samtaler om tema og ritualer. Både nye og erfarne deltakere er velkomne til en helg i vakre omgivelser på Skogly, vårt lille retrettsenter på Hadeland. Vi vil ha noe stillhet underveis.

Vi har plass til 8 deltakere og det er enkel standard med utedo og innlagt vann med vask. Du deler rom med andre. Vi lager god veganske mat til hverandre og jobber sammen om praktiske oppgaver.

Hvordan komme dit? Det går tog til Roa stasjon hvor du kan bli hentet. Hvis du kjører bil ta Rv4 mot Gjøvik til Roa, så østover mot Gardermoen til Oppdalslinna 751, Roa. Det tar ca 1 time med tog eller bil.

Påmelding og betaling innen 18.8.23.

 Pris kr 1450/950 lønnet/student-lav inntekt. Ta kontakt hvis du ønsker en annen pris.

Billetter

  • Billett

    Fra kr 200,00 til kr 1 450,00
    • kr 200,00
    • kr 1 250,00
    • kr 750,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page