top of page

fre. 06. okt.

|

Skogly, Roa

Dugnad på Skogly

bli med å gjør retrettstedet enda vakrere og mer funksjonelt

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Dugnad på Skogly
Dugnad på Skogly

Tid og sted

06. okt. 2023, 18:00 – 08. okt. 2023, 15:00

Skogly, Roa, Oppdalslinna, 2740 Roa, Norge

Om arrangementet

Har du noen gang vær på retrett? Det er fantastisk! Tilbringe helgen eller en uke med folk som har lyst til å utvikle både seg selv og sine omgivelser til det bedre. Vi er heldige som kan bruke det lille retrettsentere/familiehytta Skogly til små retretter der vi kan bli godt kjent.

For å ta vare på retrettsenteret og få det til å  fungere enda bedre arrangerer vi dugnad to ganger i året. Arbeidsretretter er gode anledninger til å oppleve retrett på andre måter enn å meditere eller studere. For noen er dette enda bedre :-)

Denne gangen er planen å skape to bad ut av ett ved å kaste ut dusjkabinettet og installere en ekstra vask etc., rette opp og stive av skjulet som begynner å sige litt, skrape og male  :-) Gunaketu leder retretten og arbeidet.

Har du lyst til å være med på det, og samtidig starte dagen med felles meditasjon, samarbeide om å lage mat, fokusere på personlig utvikling mens vi jobber med 'vanlige' oppgaver, og avslutte dagen med litt meditasjon og rituale? Da er det bare å melde seg på. 

Vi har plass til 8 deltakere og det er enkel standard med utedo og innlagt vann med vask. Du deler rom med andre. Vi lager god veganske mat til hverandre og jobber sammen om praktiske oppgaver.

Hvordan komme dit? Det går tog til Roa stasjon hvor du kan bli hentet. Hvis du kjører bil ta Rv4 mot Gjøvik til Roa, så østover mot Gardermoen til Oppdalslinna 751, Roa. Det tar ca 1 time med tog eller bil.

Påmelding og betaling innen 18.8.23.

 Pris kr 900/400 lønnet/student-lav inntekt som dekker utgiftene til mat og et bidrag driften av Oslo Buddhistsenter. Ta kontakt hvis du ønsker en annen pris.

Billetter

 • Billett

  Fra kr 400,00 til kr 900,00
  Salget ble avsluttet
  • kr 900,00
  • kr 400,00

  Total

  kr 0,00

  Dele dette arrangementet

  bottom of page