Gunaketu

Organisator

Gunaketu
Telefon
97715657
Email
gunaketu@live.no

Lokasjon

Skogly
Skjerva, Hadeland

Mer info

Påmelding

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

aug 28 2020 - aug 30 2020

Tid

19:00 - 15:00

Pris

Donasjon foreslått 1500/900

Sommerretrett og Buddhafjord 28-30.8.2020 Lek med form of farger

Velkommen til årets sommerretrett. Vi håper vi kan møtes til lek og praksis sammen. Hvis det ikke er mulig tar vi i bruk nettet. Hvis du vil være med på nett får du lenke zoom når du har meldt deg på.

I disse usikre tider planlegger vi å møtes på Skogly – vårt lille retrettsted som i sommer har fått ekstra sengeplasser i båthuset og fått audiovisuelt utstyr installert i meditasjonshallen.

Vi kombinerer Buddhafjord som er en familieretrett med alvorlig lek og leken praksis for barn og voksne, med sommerretretten som vi vanligvis har hatt på Gullnäsgården.

Avhengig av hvor langt vi er kommet med å forvandle retrettstedet vil vi enten hjelpe til med forvandlingen eller feire hvor flott det har blitt og dekorere det enda flottere.

Retretten er dugnadsbasert slik at alle bidrar til å skape en inspirerende retrett med å lage mat, vaske opp og rengjøre.

Kostnad: Da folk har forskjellig betalingsevne ber vi dere med vanlig inntekt å betale 1.500NOK og dere som er lavtlønnede å betale 900NOK. Hvis det er vanskelig så ta gjerne kontakt. Hvis du vil støtte de som har dårlig råd – betal litt ekstra og si fra at du vil støtte andre. Retretten inkluderer enkel losji i delt rom og vegansk mat. Ta med sengetøy. Transport kommer i tillegg og vi prøver å organisere bildeling.

Meld deg på her. Bindende påmeldingsfrist: 20.8.19.

Betaling til Oslo Buddhistsenter: konto 1254.05.10421 eller via PayPal til post@oslobuddhistsenter.no. Merk betaling sommerretrett 2020

Metta
Teamet fra Oslo Buddhistsenter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *