Gunaketu

Organisator

Gunaketu
Telefon
97715657
Email
gunaketu@live.no

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

okt 05 2018 - okt 07 2018

Tid

18:00 - 15:00

Pris

1.300,00kr

Sangharetrett 5-7 oktober

Retretter er en viktig anledning til å få en rikere opplevelse av hva et buddhistisk liv kan innebære, med meditasjoner, diskusjoner, samarbeid, stillhet morgenen og bare væren.

Denne retretten er spesielt tilrettelagt for de som har gjort et introduksjonskurs ved Oslo Buddhistsenter og vi andre som møtes i forbindelse med Oslo Buddhistsenter.

Retretten starter kl 18 på fredag med middag og avsluttes ca kl 15 på søndag.

Vi reiser til et sted 1-2 timers reise utenfor Oslo. Vi kjører en 9-seter med utstyr fra Oslo Buddhistsenter ca kl 16. Si fra hvis du vil ha plass. Ellers koordinerer vi skyss via påmeldingsskjema og Fb.

Mer informasjon sendes til din epost når du er påmeldt. fyll inn dette skjemaet.

Den retretten er dugnadsbasert: Vi hjelper alle til med å lage mat og vaske opp og skape en vakker retrett. Vi trenger også 1300kr per person for å dekke mat og losji. Hvis du har lyst til å betale inn til et fond for å hjelpe de som ikke har råd til dette, spesifiser det på innbetalingen din. Hvis du ikke har råd til 1300kr så send oss en mail om det er noe innbetalt til dugnadsfondet som kan være med å betale for deg.

Bidrag til retretten og fremtidige retretter for andre kan Vippses til Oslo Buddhistsenter eller betales til konto 1254.05.10421.

Metta
Teamet fra Oslo Buddhistsenter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *