Kategorier

Mer info

Påmelding

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

nov 01 2019 - nov 03 2019

Tid

19:00 - 15:00

Pris

NOK 1900/1300

Tilfluktsretrett for de som har spurt om ordinasjon med Mahasraddha

Årets helgeretrett for de som har spurt om ordinasjon ledes av Mahasraddha og Gunaketu.

Disse retrettene er en viktig anledning for å styrke vennskap i det fellesskapet ved Oslo Buddhistsenter – Triratna Norge som sammen har lyst til å gjøre bruk av Buddhas lære til fulstendig å frigjøre dem selv fra begjær, motvilje og illusjoner. Det er ved å leve sammen i lys av dharma at vi virkelig kan glede oss over det beste i oss, modig se på det som holder oss tilbake, og ane et helt annet perspektiv. Vi kommer tilbake til selve temaet.

Mahasraddha er en god venn av Gunaketu og har besøkt Oslo før. Han er privat preseptor (som kan ordinere andre menn) og leder for the Abhayaratna Trust som hjelper ordensmedlemmer i finansielle vanskeligheter.

Kostnad: Da folk har forskjellig betalingsevne ber vi dere med vanlig inntekt å betale 1.900NOK og dere som er lavtlønnede å betale 1.300NOK. Hvis det er vanskelig så ta gjerne kontakt. Retretten inkluderer enkel losji i delt rom og vegansk mat. Ta med sengetøy. Transport kommer i tillegg og vi prøver å organisere bildeling.

Meld deg på her. Bindende påmeldingsfrist: 20.8.19.

Betaling til Oslo Buddhistsenter: konto 1254.05.10421 eller via PayPal til post@oslobuddhistsenter.no. Merk betaling tilfluktsretrett 2019

Metta
Teamet fra Oslo Buddhistsenter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *