Maitreyaśīla

Organisator

Maitreyaśīla
Telefon
95227971
Email
maitreyashila@gmail.com

Andre Arrangører

Muditadevi
Muditadevi
Telefon
410 83 739
Email
dh.muditadevi@gmail.com

Lokasjon

Oslo Buddhistsenter
Helgesens gate 10, Oslo, Norge
Kategorier

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

sep 19 2019

Tid

18:00 - 20:30

Pris

Donasjonsbasert. Vi foreslår 50-150kr per kveld :-)

Myten om meditasjon – uke 4

Denne kvelden kommer Sanghadasa innom Oslo Buddhistsenter på vei til aleneretrett på Skogly. Sanghadasa har levd sammen med og hjulpet Sangharakshita de siste leveårene. Nå bor han på Padamloka og er del av ordinasjonslaget der. Du kan høre en tale av han om “The Return Journey” på https://www.freebuddhistaudio.com/audio/details?num=LOC4039.

Sanghadasa vet at vi går gjennom Paramananda sin bok The Myth of Meditation: Restoring Imaginal Ground through Embodied Buddhist Practice men har invitert han til å gjøre det han er inspirert til å gjøre.

 

Paramananda sin tilnærming utfordrer både måten vi opplever oss selv på og hvordan vi ‘er’ og oppfatter i verden. Han anerkjenner at den historiske Buddha ikke gav «en løsning for alle problemer», men heller en radikal annerledes måte å leve i den verden. Denne måten er like aktuell i dag som den var 2500 år siden. I hjertet av denne radikale visjonen ligger kunsten å meditere. Du kan kjøpe boken på nettet eller på Oslo Buddhistsenter

Vi forutsetter at du allerede har fått en introduksjon til grunnleggende meditasjon. Hvis ikke vil vi gjerne at du tar kontakt eller går gjennom disse instruksjonene:

Du behøver ikke melde deg på. Alle er velkomne.

Foreløpig program

29.8 Jorde

5.9

12.9 Vende seg mot

19.9

26.9

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *