Muditadevi

Organisator

Muditadevi
Telefon
410 83 739
Email
dh.muditadevi@gmail.com

Lokasjon

Online - på nett

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

feb 16 2021

Tid

18:00 - 20:30

Kontaktskapende kommunikasjon på zoom

‘Out beyond ideas of wrong-doing and right-doing, there is a field. I’ll meet you there’.
Rumi
Muditadevi inviterer til 2 kvelder med kontaktskapende kommunikasjon, basert på ikkevoldskommunikasjon, også kalt sjiraffspråk. Vi vil bevege oss mot mer medfølese, til et sted bortenfor vurderinger av rett og galt og lytte etter det som lever i oss. Vi vil utforske våre erfaringer, behagelig eller ubehagelig og hvilke følelser som ligger der. Følelser peker til behov og ved å bli bevisst dem kan du lære hva du trenger for så å finne en måte å dekke dem. Da kan du bli mer tydelig for deg selv og andre, øke sjansjen for å få det du trenger og dermed bli mer fornøyd i livet ditt.
Første kveld 16.2. utforsker vi det å uttrykke oss ærlig gjennom følelser og behov med litt teori og øvelser i par. Vi vil bruke eksempler fra eget liv og utvide vårt vokabulær av følelser og behov.
Andre kveld 2.3. vil vil jobbe med hvordan være tilstede for andre i empati. Det betyr å å være med den andre med så mye oppmerksomhet du kan, ha fokus på den andre og lytte etter følelser og behov. Vi vil øve empatisk lytting og hvordan gjengi det du har hørt. Du vil få erfare hvordan det er å bli lyttet til uten kommentarer og meninger, noe som kan bidra til mer ro og kontakt med deg selv og den andre.
Zoom lenke: https://us02web.zoom.us/j/292667136
Kveldene er donasjonsbasert og for deg som har deltatt på kurs på buddhistsenteret.
Liste med følelser og behov se her: følelser og behov kort liste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *