Gunaketu

Organisator

Gunaketu
Telefon
97715657
Email
gunaketu@live.no

Andre Arrangører

Muditadevi
Muditadevi
Telefon
410 83 739
Email
dh.muditadevi@gmail.com

Lokasjon

Oslo Buddhistsenter
Helgesens gate 10, Oslo, Norge

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

des 24 2019

Tid

16:00 - 23:00

Pris

Gratis

Jul i Amitabhas tegn

Jul i Amitabhas tegn – en invitasjon med forbehold om tilstrekkelig interesse

Jul kan være en fantastisk feiring av vennskap, fellesskap og omtanke. Det kan også være en trist opplevelse av fravær av nettopp det.

Ordet «jul» stammer fra norrønt jólablót, eller jól (ord fra proto-germansk jehwlą/feiring) fra den hedenske offerfeiringen av midtvinterdagen i Norden, som var lagt til 12. januar. Man feiret et godt år og hedre gudenes minne. Etter innføring av Kristendommen koblet de kristne Jesus fødsel opp mot denne helligdagen og flyttet den til 24. desember.

Nå har vi lyst til å feire jul i Amitabha buddhas tegn med god vegansk mat, vennskap og morro. Vi inviterer derfor dere som har vært i kontakt med buddhistsenteret til å bli med og feire på Oslo Buddhistsenter.

Gaver er hyggelig og spennende muligheter til å være kreativ og spre glede. Dessverre går det ofte på bekostning av en bærekraftig livsstil ved at vi gir hverandre ting vi ikke trenger. Vi lærer fra hollenderne og gjør vår vri av Sinterklaas feiringen. Det skjer som følger.

Før 14.12 melder du deg på denne feiringen ved å fylle ut dette skjemaet [lenke til skjema: navn, epost, kort om deg selv]. 14.12 møtes de som vil være med på Dharma cafe og trekker hvem de skal gi gave til. Hvis du ikke kan være med denne dagen blir du allikevel trukket og får melding om hvem du skal gi gave til. Så lager eller setter du sammen en julegave til denne personen du har fått tildelt og skriver et dikt til personen. På julaften tar du med denne gaven og gjør deg klar til å gi gaven, lese diktet, pakke opp gave du har fått og høre på dikt om og til deg. Gaven bør ikke koste mer en 200kr – og helst bestå av ting man allerede har og vil gi videre.

24.12 blir programmet i utgangspunktet slik – det forutsetter at nok folk vil komme. Hvis ikke blir det avlyst. Følg med her eller Facebook:

16.00 Julegløgg

16.30 vegansk julemiddag

18.00 gaveåpning

19.00 spillkveld. Vi kan dele oss på to rom for å spille forskjellige spill

21.00 kaker og dessert

21.30 film

?? gå hjem. Kanskje overnatte hvis noen vil det.

 

25.12 Julefrokost hos noen?

Skitur for de som vil?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *