Gunaketu

Organisator

Gunaketu
Telefon
97715657
Email
gunaketu@live.no

Andre Arrangører

Muditadevi
Muditadevi
Telefon
410 83 739
Email
dh.muditadevi@gmail.com

Lokasjon

Skogly
Skjerva, Hadeland

Mer info

Påmelding

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

okt 04 2020

Tid

11:00 - 16:00

Pris

Gratis

Jubileumsfeiring Oslo Buddhistsenter 20 år

Vi har holdt på med buddhistisk praksis for frihet, visdom og medfølelse – eller bare for sin egen del – i 20 år! Hurra!!! Sadhu!!!

Vi måtte utsette feiringen i mars pga korona. Vi utsatte retretten til oktober og håpet på det beste. Delvis pga smittevern feirer vi nå kun på dagen 4.10.

Og vi gjør det nå utendørs på vårt eget lille retrettsted: Skogly. De som vil kan reise opp torsdag kveld og være med å sette på panel fredag og lørdag, samt pynte til feiring. Så kommer resten på søndagen med tog og blir hentet på Roa stasjon, eller kjører selv. Da feirer vi fra kl 11 til ca 16, med taler og fortellinger, meditasjon og ritualer og en anledning til å se båthuset i nåværende tilstand 🙂 Vi har plass til 20 personer og håper så mange har mulighet til å være med. Ta gjerne med noe god vegansk mat eller drikke til et fest-koldtbord. Hvis du har lyst til å bidra med en pengegave til båthuset er det hjertelig velkomment. Ellers er arrangementet gratis

Som en del av feiringen på søndag kommer vi til å dele oss inn i smågrupper for å snakke om hva vi vil Oslo Buddhistsenter skal bli i løpet av de neste fem årene. Vi starter denne diskusjonen på søndag. Deretter vil vi fortsette på sanghakveld 14 januar, for så å fastlegge 5-års planen på årsmøtet 21 mars.
 
Vi skriver dette nå så du kan starte tenkeprosessen, visualiseringsprosessen eller det intuitive arbeidet. Send gjerne innspill hvis du ikke kan være med fysisk. Det blir ikke zoom på søndag, men vi håper å ta opp hovedtalen.
 
Vel møtt
Muditadevi og Gunaketu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *