Gunaketu

Organisator

Gunaketu
Telefon
97715657
Email
gunaketu@live.no

Andre Arrangører

Muditadevi
Muditadevi

Lokasjon

Oslo Buddhistsenter
Storgata 39, Oslo, Norge

Neste Arrangement

Vær

Overskyet
4 °C
Vind: 8 KPM
Fuktighet: 1 %
Synlighet: 16 KM
QR-kode

Dato

jan 23 2020

Tid

18:00 - 20:30

Pris

1500/560

Introduksjonskurs: Reisen og veiviseren

Dette introduksjonskurset tar utgangspunkt i boken «The Journey and the Guide» av Maitreyabandhu. Det gi deg en grunnleggende og praktisk innføring i buddhistiske praksis som omfavner hele livet.. Gjennom minforedrag, øvelser og refleksjoner i par og gruppe vil vi utforske hvordan vi kan integrere de forskjellige delene av oss selv, med vennlig aksept; gi slipp på det som ikke lenger tjener oss og la nye aspekter vokse frem. Du kan kjøpe boken her eller på Oslo Buddhistsenter. 
 
For å få mest ut av kurset oppfordrer vi deg til å gjøre forskjellige øvelser mellom kurskveldene på ca 15-20 minutter hver dag. Dette vil gjøre kurset til et levende verktøy som kan endre livet ditt.
 
Kurset passer veldig godt både for dere som er helt nye til buddhistisk oppmerksomhetstrening og meditasjon, og dere som vil ta praksisen dypere.
Det passer også godt til dere som er aktivister eller engasjert i klimaspørsmål og trenger verktøy for å stå i det arbeidet.
 
Kurset er donasjonsbasert og vi foreslår 1500kr for dere som er i jobb og 560kr for dere som ikke er det eller har lav inntekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *