Lokasjon

Oslo Buddhistsenter
Helgesens gate 10, Oslo, Norge

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

jan 24 2019

Tid

18:00 - 20:30

Pris

Donasjonsbasert

Introduksjonskurs: Liv med full tilstedeværelse

Dette introduksjonskurset tar utgangspunkt i boken «Life With Full Attention». Det gi deg en grunnleggende og praktisk innføring i den buddhistiske praksisen å leve med full tilstedeværelse. Vi vil utforske hvordan øvelser i oppmerksomt nærvær (mindfulness) kan bringe deg inn i et dypere og mer levende forhold til hele deg selv med kropp, tanker og følelser, men også naturen, kunst, andre mennesker og virkeligheten.

Kurset er en blanding av forelesninger, øvelser, reflelksjoner og samtaler. For å få mest ut av kurset oppfordrer vi deg til å gjøre forskjellige øvelser mellom kurskveldene på ca 15-20 minutter hver dag. Dette vil gjøre kurset til et levende verktøy som kan endre livet ditt.

Kurset passer veldig godt både for dere som er helt nye til buddhistisk oppmerksomhetstrening og meditasjon, og dere som vil ta praksisen dypere.

Kurset er donasjonsbasert og vi foreslår 1500kr for kurset (188kr per kveld) for dere som er i jobb og 560kr (70kr per kveld) for dere som ikke er det eller har lav inntekt.

Du kan melde deg på her: https://goo.gl/forms/8Nn3mTFziqPvevbg2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *