Meditasjon på introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon
Muditadevi

Organisator

Muditadevi
Telefon
410 83 739
Email
dh.muditadevi@gmail.com

Lokasjon

Oslo Buddhistsenter
Helgesens gate 10, Oslo, Norge
Kategorier

Mer info

Påmelding

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

aug 23 2018

Tid

18:00 - 20:30

Pris

Donasjonsbasert

Introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon

Dette introduksjonskurset til meditasjon og buddhisme gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene for buddhistisk filosofi, praksis, og levemåte.

Du vil også lære tre meditasjonsteknikker som buddhister har brukt i flere tusen år til å utforske og utvikle sin bevissthet.

Kurset ledes av Muditadevi og Gunaketu som er ordinerte medlemmer av Triratna Buddhistorden, og har mange års erfaring med buddhistisk praksis.

Kurset strekker seg over 6 torsdagskvelder og en helg, men det er mulig å delta på kurset selv om man ikke kan være med hver gang. Kostnadene med kurset dekkes på donasjons. Du gir det du kan 🙂 Vi foreslår 150 kroner per kveld eller 50 kroner hvis du er student eller arbeidsledig.

Påmelding her

Helgeretrett

5-7.10 arrangerer vi en helgeretrett for de som har gått introduksjonsretrett og andre i sanghaen. Vi reiser til et retrettsenter i nord- eller sørmarka. Dette er en gyllen anledning til å gå dypere i det vi har utforsket på kurset. Vi starter med middag ca kl 18 og avslutter søndag kl 15. Hold av datoen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *