Gunaketu

Organisator

Gunaketu
Telefon
97715657
Email
gunaketu@live.no
Kategorier

Neste Arrangement

QR-kode

Dato

mai 17 2019 - mai 19 2019

Tid

16:55 - 21:25

Pris

Donasjonsbasert

Buddhadag – feiring av Buddhas oppvåkning – i Stockholm

Hurra! fredag 17.mai tar vi det rullende toget til Stockholm for å feire denne viktigste buddhistiske høytiden med våre brødre og søstre i Stockholm.

Ideen er at vi tar toget over i samlet tropp fra Oslo 17.mai Kl. 16:56 – 22:47 – forutsatt at det ikke er endringer ettersom det er 17.mai (toget kjøres av Sveriges jernbane sj.se og ikke NSB). Vi ankommer Stockholm og overnatter hos forskjellige folk i Stockholmsanghaen. Så samles vi på Stockholm Buddhistsenter på ettermiddagen (program kommer etter hvert) og feirer utover kvelden. Så blir vi med hvertsfamiliene våre til dem og overnatter. Så samles vi igjen på T-Centralen på søndag og tar toget hjem Kl. 15:29 – 21:24.

Jeg tror dette kan være en flott måte for oss å bli bedre kjent samt å bli bedre kjent med Stockholmssangaen.

Vi ber om påmelding nå så de i Stockholm kan kontakte sin sangha og høre hvem som har plass til hvor mange: https://goo.gl/forms/GPl6UaJRfOpWd3Gi1

Jeg kommer til å bestille biletter som en gruppe så fort bilettene blir tilgjengelige. Derfor er påmeldingen bindende.
Hvis du har venner du gjerne vil bo hos så skriv det ned. Det er ingen pris for arrangementet – vi gir det vi kan og vil for gjestfriheten 🙂

Når du får bekreftet at vi får plass kan du betale til Oslo Buddhistsenter, konto 1254.05.10421 eller med Vipps: Oslo Buddhistsenter #10874. Merk innbetaling ordens-mitraretrett + ditt navn.

Du kan følge med på Facebook.
Emneknagger:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *