Bidra til retrettsenter for live + online deltagelse

Write by:

For å feire 20-årsjubileet til Oslo buddhistsenter og lære av korona-pandemien, vil vi konvertere en hytte til et senter for en blanding av tilstedeværende og online deltagelse, og starter kronerullingen her og nå. Vi er del av det buddhistiske samfunnet Triratna som er inspirert til å konvertere Buddhas tidløse lære til praktiske måter å gjøre livet bedre her og nå for alle – i et samfunn i stadig forandring. Vi er to ordensmedlemmer, åtte menn og kvinner som forbereder seg til ordinasjon og 154 “offisielle medlemmer”.

I 2005 konverterte vi den gamle garasjen til en vakker meditasjonshall for ti personer med engasjerende dugnad. Hytta har fire senger. Nå ønsker vi å installere diskret og godt audiovisuelt utstyr i meditasjonshallen og konvertere båthuset til en liten sovesal for seks personer. Etter å ha holdt vår første online påskeretrett i år lærte vi at det kan være en kraftig blanding å ha 5-10 personer som meditere eller studere sammen for å holde “rommet”, og deretter invitere andre online. Fordelene for menneskene på nettet er mange: Tettere integrering med hjemmelivet; ingen reisekostnader (økonomisk og miljømessig); tilgang til retretter langt borte; kanskje føler en seg tryggere enn på et retrettsted med fremmede; kanskje kan man dele noe av det man studerer med ens partner; universell utforming.

Målet vårt er å skaffe 130.000NOK som vi tror konverteringen vil koste, ved å bruke brukte materialer der vi kan. Vi estimerer 70.000NOK for materialer, 30.000NOK for det audiovisuelle inkludert en elektriker, og 30.000NOK for transport og det uventede som vi forventer.

Vil du hjelpe oss med å realisere denne planen?

For å oppnå vårt mål leter vi etter:

  3 store sponsorer på: 25.000NOK

  4 middels store sponsorer på: 10.000NOK

15 sponsorer i liten størrelse på: 1000NOK

Du kan gi her

Vi inviterer deg også til å ta del i selve bygningen og sette ditt fysiske merke på prosjektet. Gå til www.oslobuddhistsenter.no/aktiviteter og se etter retretter i mai-august.

Vi ser frem til å samarbeide med deg for å få til dette – til beste for alle vesener.

Teamet ved Oslo Buddhistsenter


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *