Retrettsenter for live + online deltagelse

Write by:

For å feire 20-årsjubileet til Oslo buddhistsenter og lære av korona-pandemien, vil vi konvertere en hytte til et senter for en blanding av tilstedeværende og online deltagelse.

Gratulerer! 73% av pengene for å realisere denne drømmen er nå samlett inn ww.bidra.no er nå avsluttet! TUSEN takk til dere! (da vi ikke hadde hentet tillatelse til å takke individuelt får vi ikke gjort det) Se bildene – og flere kommer. Gulvet er nå lagt og på neste retrett 9.6 starter vi med vegger og tak. Vi har ennå ikke hatt noe hell med å skaffe brukt audiovisuelt utstyr.

 
Hvis du fremdeles har lyst til å bidra mot de resterende 34.900kr for å nå målet vårt kan du betale direkte til konto 1254.05.10421 og merk kontoen Båthus 🙂
 
73% of the money needed to make the live/online retreat centre is raised! That’s great and THANKS A MILLION. We have levelled the ground and built the floor! If you still want to give you can pay directly into the account 1254.05.10421 marking the payment «boathouse». We also still need audiovidual equipment for Zoom conferences 🙂
 
This is great – and is about to become better still.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *