Gavekort til frihet, visdom og medfølelse

Write by:

Gavekort på introduksjonskkurs i buddhisme og meditasjon 2020

Du kan bruke dette gavekortet til å gi en venn eller deg selv en meningsfull gave som ikke ødelegger miljøet men som bidrar til å ta vare på det: Introduksjonskurs til buddhisme og meditasjon eller en times diskusjon alene med Gunaketu om buddhisme, meditasjon, veivalg og meningen med livet.

Skriv ut siden i lenken ovenfor. Fyll ut navn på den som deltar på kurset og ditt navn. Del papiret horisontalt. Gi nederste del i gave – gjerne med et personlig budskap på baksiden. Betal inn beløpet til konto 1254.05.10421. Ta bilde av øverste del og send til: post@oslobuddhistsenter.no.

Jeg melder på_____________________ til introduksjonskurset Reisen og veiviseren, start 23.1.2020

Denne gaven bidrar til driften av Oslo Buddhistsenter som sprer visdom, medfølelse og frihet gjennom kurs, retretter og andre arrangementer. Vi er også med på å organisere arrangementer for å bidra til mer bærekraftige livsførsler som tar vare på planeten vår og hverandre.

For deg eller dere som er i full jobb ber vi om et bidrag på 1.500kr. Dere kan spleise på en gave. For deg som ikke har jobb eller er student ber vi om 560kr og ber deg betale inn til konto: 1254.05.10421. Hvis personen ikke kan komme på dette kurset kan de komme på et senere kurs.

Fra_______________ (ditt navn) og mobil/epost:___________________

 

 

Du kan også bruke teksten nedenfor slik du vil –  klipp og lim den inn i ditt eget dokument, ark eller overaskelseseske:

Gavekort

Kjære

Du er et fantastisk menneske og det er en glede å få gi deg en gave som jeg tror kan gi frihet, mening og glede i lang tid, og kanskje være starten på en ny reise både for deg og planeten vår.

Jeg inviterer deg derfor til å være med på et introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon ved Oslo Buddhistsenter. Dette introduksjonskurset tar utgangspunkt i boken «The Journey and the Guide» av Maitreyabandhu. Gjennom miniforedrag, øvelser og refleksjoner i par og gruppe vil du få en grunnleggende og praktisk innføring i buddhistiske praksis som omfavner hele livet. Kurset starter 23.1.20 og går over ni kvelder, kl. 18.00-20.30.

 

Du kan lese mer og melde deg på her: www.slobuddhistsenter.no/events/introduksjonskurs-reisen-og-veiviseren/

 

Med kjærlig vennlig hilsen


Recommended Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *