Velkommen til Oslo Buddhistsenter sin nye hjemmeside

Write by:

Vi er nå stolte over å publisere ny hjemmeside med nytt logo og mange spennende funksjoner.

Dette er en viktig portal til Oslo Buddhistsenter og den praksis og det fellesskap vi tilbyr. Vennskap og fellesskap basert på verdier som frihet, visdom og kjærlighet er viktig i dagens samfunn. Vi håper alle som leser dette vil stikke innom for å hilse på. Kanskje er ikke dette noe for deg og det er ok. Kanskje er det et veiskille i livet ditt: Den støtten du trenger for å bryte ut av usunne mønster eller kjedelige rutiner og gjøre noe som virkelig teller og som du brenner for? Kanskje er du bare nysgjerrig og vil ha litt mer ro i livet. Du er uansett velkommen.

Denne hjemmesiden er fruktene av et langt samarbeid med Glenn Karlsen som har hatt hovedansvar for å forvandle en mal til et vakkert hjemmested. Thomas Kaiser for å ta initiativ til å samle en gruppe som samlet tekst og bilder. Gunaketu skrev det meste av teksten med hjelp fra Muditadevi og Sraddhapa. Erlend Thune, Thomas Kaiser, Ula Ostrovska og flere har bidratt med de vakre bildene. Gunaketu har hatt oversikten og ansvar for fremdrift.

Ennå er det noen få ord fra malen på engelsk som kan dukke opp. Glenn jobber med å få luket de ut. Hvis du har lyst til å hjelpe så setter vi pris på det 🙂

Nå ønsker vi at du nyter hjemmesiden og gjerne kommentere, videresende til andre og gi oss kommentarer og forslag til endringer.

Mudita (=medglede)

Gunaketu


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *