Meditasjon på introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon

Introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon

Dette introduksjonskurset til meditasjon og buddhisme gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene for buddhistisk filosofi, praksis, og levemåte.

Du vil også lære tre meditasjonsteknikker som buddhister har brukt i flere tusen år til å utforske og utvikle sin bevissthet.

Kurset ledes av Muditadevi og Gunaketu som er ordinerte medlemmer av Triratna Buddhistorden, og har mange års erfaring med buddhistisk praksis.

Kurset strekker seg over 6 torsdagskvelder og en helg, men det er mulig å delta på kurset selv om man ikke kan være med hver gang. Kostnadene med kurset dekkes på donasjons. Du gir det du kan 🙂 Vi foreslår 150 kroner per kveld eller 50 kroner hvis du er student eller arbeidsledig.

Påmelding her

Helgeretrett

5-7.10 arrangerer vi en helgeretrett for de som har gått introduksjonsretrett og andre i sanghaen. Vi reiser til et retrettsenter i nord- eller sørmarka. Dette er en gyllen anledning til å gå dypere i det vi har utforsket på kurset. Vi starter med middag ca kl 18 og avslutter søndag kl 15. Hold av datoen!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Siste kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *